de Koningin Party en Evenementen Centrum
 

De Koningin onder de zalen

De Koningin biedt u de mogelijkheid om uw gasten te ontvangen in voelbare luxe met een Koninklijke ambiance. De multifunctionele zalen bieden talloze mogelijkheden voor indrukwekkende zakelijke en particuliere evenementen. Voor een onvergetelijke bruiloft is De Koningin de ideale locatie.


Prachtige zalen voor evenementen in verschillende smaken en kleuren.De Koningin Party en Evenementencentrum gaat op 1 april 2018 haar deuren openen. Het partycentrum gaat beschikken over verschillende zalen.

 

Zalen waar wij u de gelegenheid bieden om samen met uw gasten uw  feest te vieren in een sfeervol samenzijn of een bedrijfsfeest in een uitbundige sfeer.

Denk daarbij aan bijvoorbeeld bruiloften, feesten, recepties, vergaderingen en congressen.Al onze zalen zijn multifunctioneel, zodat de zaal aan al uw wensen voldoet.

Of u nu op zoek bent naar een prachtige zaal om een presentatie voor uw bedrijf te geven, of als u graag een groot feest wilt geven, wij kunnen dit allemaal voor u regelen.

Ook kunnen de zalen aangepast worden naar de grootte van het gezelschap, variërend van tien personen tot meer dan 800 personen!